WE ARE
MADE BY
HAPP!NESS

Det är ingen tillfällighet att värdegrunden inom Franchetti förkortas H.A.P.P.!. Det är nämligen alltid med ett leende som varje kundmöte startar. Allt som skapas inom Franchetti tillsammans med dig som kund är ”made by happiness”. Detta drivs av en stor portion passion, att skapa bra saker som håller länge. Vi älskar att tänka långsiktigt och att bygga relationer som blir starkare och starkare för varje säsong. Det är då vi kan skapa äkta mervärden och lönsamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

HÄR FÖR DIG.

Vi är nyfikna och omfamnar kreativa utmaningar

”Vi brinner för att förvandla kundens produkt- ionsmöjligheter till lysande modekollektioner som snabbt lämnar hyllorna. Vi älskar utman- ingen i varje uppdrag. Med stor nyfikenhet och hög kreativ nivå gör vi det omöjliga möjligt och lovar konsumentanpassade koncept som ökar kundens lönsamhet och gör slutkonsumenten lojal”.

ANPASSNINGSBARA.

Vi är experter på att lyssna för att förstå

”Att vara kreativ är en sak men att hitta potentialen i idén är avgörande. Vi anpassar oss till kundens verklighet i allt vi gör. Även om det innebär att uppfinna hjulet för att underlätta och effektivisera. Vi är strukturerade och har alltid en karta att navigera efter i våra uppdrag. Vi hjälper våra kunder att utvecklas på modescenen och strävar hela tiden efter att hitta den bästa lösningen för dem. Det ska vara lätt att jobba med oss”.

PÅLITLIGA.

Vi håller alltid vad vi lovar och mer därtill

”Pålitlighet är nyckeln till vårt samarbete. Vi ansvarar för att du som kund skall kunna bygga ditt varumärke med stor framgång. Vi tar ansvar i våra affärsuppgörelser och skakar hand med våra partners för att visa att vår heder är något att lita på. Vi tar även vårt miljöansvar på stort allvar och kompromissar inte i vårt engagemang för att minimera belastningen på moder jord”.

POSITIVA.

Vi är fulla av energi och rör oss snabbt

”Vi har erfarenhet från tusentals modeprojekt i flera branscher. Vi tar oss an varje nytt uppdrag med stor entusiasm och glädje. Vårt engagemang ökar farten i genomförandet utan att kompromissa på kvaliteten. Vi är inte nöjda förrän vi har hittat den tändande gnistan som gör kundens kollektion både attraktiv och lönsam”.

!NSPIRERANDE.

Vi nöjer oss aldrig förrän vi levererar ett wow

”När andra säger nej så säger vi ja – eller tvärtom för den delen. Vi vill vara annorlunda men inte som ett självändamål. Vi vill vara annorlunda för att kunna leverera fantastiska värden för våra kunder. För Franchetti innebär inspiration möjligheten att överträffa kundens förväntningar vad gäller trender och behov i varje plagg. Det är först då som vi kan leverera ett wow”.

HÄR FÖR DIG + ANPASSNINGSBARA + PÅLITLIGA + POSITIVA + !NSPIRERANDE
DO THE MATH – TOGETHER THAT MAKES US H.A.P.P.!.